Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Propozohen dhe miratohen 7 propozim-projekte në Bërvenicë dhe Bogovinë Shtyp Email
E hanë, 30 Shtator 2013 12:59
BB - III-webSesioni i tretë i forumit nga forumi ndërmjet komunave në Bërvenice dhe Bogovinë u mbajt më 20 shtator, në prani të 160 banorëve të të dyja komunave.
Në Forumin u propozuan dhe miratuan koncept-projektet vijuese:
1.Rikonstruksion në rrugën Zherovjan-Radiovc,
2.Sistem i përbashkët për ujitje të sipërfaqeve bujqësore,
3.Rregullim të shtratit të lumit nga dalja e Bogovinës deri në Radiovc,
4.Kamion i përbashkët zjarrfikës,
5.Tamponim dhe pastrim të rrugës së paasfaltuar nga vendi i quajtur Vërtaç-Pallçishtë deri te Sedllareva e Poshtme,
6.Rregullim i kanalit Zherovjan – Sedllarevë e Poshtme,
7.Rregullim i rrugës nga ferma Edinstvo-Çellopek deri te udhëkryqi në autostradën për Gostivar.
 
Share
 

Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom