Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Prezantohen 5 koncept-projekte në Studeniçan Shtyp Email
E enjte, 26 Shtator 2013 10:28
Studenicani - III - 2 - WEBGjithsej 5 koncept-projekte u prezantuan në sesionin e tretë të forumit në Studeniçan, që u mbajt më 11 shtator, në prani të 65 banorëve të komunës.
Banorët, në forumin, i prezantuan koncept-projektet vijuese:
1. Rregullim i shtratit të lumit të Markova Rekës në f. Batincë.
2. Riparim i ujësjellësit në f. Batincë – Dreshnicë. 
3. Asfaltim i rrugës nr.2 në f. Studeniçan.
4. Asfaltim i rrugës nr.3 në f. Moranë.
5. Ndërtim dhe rikonstruksion i terreneve të vogla për futboll në f. Studeniçan, f. Batincë, f. Moranë.
Në forumin u zhvillua diskutimi rreth rëndësisë së koncepteve për avancimin e kushteve jetësore për qytetarët e Komunës së Studeniçanit.
Share
 

Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom