Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Banorët e Studeniçanit me 6 grupe të zgjidhjeve Shtyp Email
E enjte, 11 Korrik 2013 14:33
Studenicani II - 1-WEBGjithsej 6 grupe të zgjidhjeve përcaktuan banorët e Komunës së Studeniçanit, në sesionin e dytë të forumit ndërmjet komunave, që u mbajt më 3 korrik, në prani të 70 pjesëmarrësve.
Problemet nga sfera e infrastrukturës ishin strukturuar në 6 zgjidhje për të cilat do të zhvillohen propozim koncepte, ndërsa kanë të bëjnë me:
- Rikonstruksionin dhe asfaltimin e rrugës nr.4 në Lubosh;
- Rikonstruksionin dhe asfaltimin e rrugës nr.7 në fshatin Batincë;
- Rikonstruksionin dhe asfaltimin e rrugës nr.1 në fshatin Studeniçan;
- Rikonstruksionin të rrugës nr.3 në fshatin Moranë;
- Rregullim të shtratit të lumit në Markova rekë;
- Rikonstruksion të terreneve ekzistuese sportive në fshatin Batincë dhe fshatin Studeniçan, rikonstruksion të sallës sportive në SHF “Alija Avdoviq“, ndërtim i qendrës sportive-rekreative në Batincë, rikonstruksion të rezervuarit për ujë te terreni sportiv në Studeniçan.
Share
 

Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom