Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Banorët e Studeniçanit për infrastrukturë Shtyp Email
E hanë, 17 Qershor 2013 15:03
Studenicani 4-WEBSesioni i parë i forumit në Komunën e Studeniçanit, ku për herë të parë mbahet forum i projektit, u mbajt më 14 qershor, në hapësirat e SHF “Naim Frashëri”, në prani të 60 qytetarëve.
Sesioni i parë i forumit në Komunën e Studeniçanit, ku për herë të parë mbahet forum i projektit, u mbajt më 14 qershor, në hapësirat e SHF “Naim Frashëri”, në prani të 60 qytetarëve.
Forumi, në të cilin ishin të pranishëm edhe kryetari i komunës dhe një përfaqësues i Njësisë për koordinimin e forumeve (NJKF), ka për qëllim që t’u mundësojë banorëve të komunës të diskutojnë dhe propozojnë ide të veta për përmirësimin e jetës së tyre të përditshme.
Komuna e Studeniçanit propozoi tri tema – In frastrukturë, Ekologji dhe Turizëm rural, prej të cilave qytetarët zgjodhën një temë – Infrastrukturë, në të cilën gjatë muajve të ardhshme do të përcaktojnë probleme dhe do të japin zgjidhje. 
Fondi projektues i Programit në këtë komunë arrin 4.800.000 denarë, prej të cilëve Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC) akordoi 2.400.000 denarë, ndërsa gjysma tjetër është pjesëmarrje e komunës.
 
 
 
Share
 

Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom