Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Жителите на Брвеница се одлучија за изградба на тротоари Shtyp Email
E enjte, 01 Mars 2012 11:17
5_brvenica_-_golema.jpg   Изградба на тротоари во селата Челопек, Брвеница и Долно Седларце е проектот што го избраа жителите на општина Брвеница во рамки на програмата “Форуми во заедницата“.
    Форумот, на петтата сесија што се одржа на 27.февруари во ресторанот Бал Ком, презентираше пет предлог-проекти, во присуство на 93 жители.
    Вкупниот буџет на проектот во општина Брвеница изнесува 3.752.377 денари што го надминува Проектниот фонд од 2.800.000 денари.
   Дополнителните средства ќе ги обезбеди општината.

Share
 

Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom