Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Боговиње за проектите за образование и екологија Shtyp Email
E mërkurë, 07 Dhetor 2011 13:57
4_bogovinje-golema.jpg   Форумот во Боговиње, својата четврта форумска сесија, ја одржа на 30 ноември, во ресторанот “Елита“ во Камењане.
    Повеќе од 100 жители на општината дискутираа за приоритетните проекти за финансирање на општината од областите на образование и екологија.
    Најголем дел од предлозите на граѓаните се однесуваа на реконструкција на училиштата и за создавање на подобри услови за реализаицја на кабинетска настава.


Share
 

Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom