Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Вклучени општини во 2011 - 2012 Shtyp Email
E premte, 08 Qershor 2012 12:43
 • Берово
 • Струмица
 • Дебар
 • Гостивар
 • Македонски брод
 • Боговиње
 • Крива Паланка
 • Чешиново-Облешево
 • Градско
 • Босилово
 • Маврово-Ростуше
 • Кратово
 • Демир Капија
 • Брвеница
 • Врапчиште
 • Вевчани
 • Кавадарци - Росоман
Share
 

Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom