Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Вклучени општини во 2011 - 2012 Печати Е-пошта
Петок, 08 Јуни 2012 12:43
 • Берово
 • Струмица
 • Дебар
 • Гостивар
 • Македонски брод
 • Боговиње
 • Крива Паланка
 • Чешиново-Облешево
 • Градско
 • Босилово
 • Маврово-Ростуше
 • Кратово
 • Демир Капија
 • Брвеница
 • Врапчиште
 • Вевчани
 • Кавадарци - Росоман
Share
 

Следете нé на

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Прирачник: Форуми во заедницата во 11 чекори

priracnik-11-cekori-MK

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-MKD-1

Билтен | Септември 2016


Forumi vo zaednicata Sep 2016 MKD-1

Билтен | Март 2016


forumi-bilten-4-mk

Билтен | Септември 2015


bilten-septemvri-2015-mk-1

Билтен | Февруари 2015


Forumi vo zaednicata Mart 2015 MKD
мкдтур
„Форуми во заедницата“ е програма на Швајцарската агенција за развој и соработкa имплементирана од Единицата за координација на форумите fioom