Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Njësia për Koordinim të Forumeve Shtyp Email
E premte, 08 Shkurt 2008 17:01
Njësia për Koordinim të Forumeve në programin “Forume në bashkësi” shërben si pikë qendrore e programit. Në vitin 2006/2007 Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim e zbatoi programin “Forume në bashkësi” në tri komuna-pilot: Gjorçe Petrov, Kërçovë dhe Prilep. Programin në bashkëpunim me BNJPL-së, e zbatuan Qendra për Zhvillim Institucional (QZhI) dhe Fondacioni Institut Shoqëria e Hapur – Maqedoni (FIShHM). Pas përfundimit me sukses të fazës-pilot është vendosur që programi të zgjerohet. Në tri vitet e ardhshme (2008-2010) do të përfshihen edhe 25 komuna. Prandaj doli nevoja për formim të organit i cili do ta koordinojë programin “Forume në bashkësi”. Roli i Njësisë për Koordinim të Forumeve (NjKF), siç flet edhe vetë emërtimi, është koordinimi i programit në nivel operativ që përfshin planifikim, trajnime, marrëdhënie me opinionin, gërshetim dhe  mbështetje administrative të organizatave dhe komunave të përfshira në program.

Kontakt:
Njësia për Koordinim të Forumeve
rr.  Pirinska 45/2/13
1000 Shkup
Tel. 3119 106/7
Fax: 3118 737
Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa

1. Kristina Haxhi-Vasileva
Udhëheqëse e programit
Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa
2. Aneta Ilievska
Koordinatore për financa dhe administrate
Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa
3. Fisnik Shabani
Koordinator i programit
Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa
4. Irena Spirkovska
Koordinator për marrëdhënie me publikun dhe Koordinatore e programit
Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa
 
Share
 

Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom