Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Општина Сарај дискутираше за четири буџетски програми
Понеделник, 28 Ноември 2016 14:15
Saraj 4 2-WEBОпштина Сарај ја одржа четвртата форумска сесија на 25 ноември во присуство на околу 60 учесници. Учесниците на форумот дискутираа за расходите за четири буџетски програми – Образование, Спорт и култура, Одржување на јавно осветлување и Животна средина. 
Повеќе...
 

Најава на настани

Сре Дек 7, 13:00 - 16:00
Петта форумска сесија во општина Берово
Сре Дек 14, 18:00 - 21:00
Петта форумска сесија во општина Кочани
Чет Дек 15, 12:00 - 15:00
Петта форумска сесија во општина Пехчево
Чет Дек 15, 14:00 - 17:00
Петта форумска сесија во општина Брвеница
Вто Дек 20, 15:00 - 18:00
Петта форумска сесија во општина Сарај

Галерија

Следете нé на

FacebookTwitter

Брошура

brosura-naslovna-mk

 

Korica FIN2

Партнер на програмата

zels-logo


Билтени 2008 / 2014

baner-bilten-web-mk

Постери 2008 / 2013

poster-osnova-mk

Летоци 2008 / 2013

forumi-letok-jan-2013-mk

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Прирачник: Форуми во заедницата во 11 чекори

priracnik-11-cekori-MK

Билтен | Септември 2016


Forumi vo zaednicata Sep 2016 MKD-1

Билтен | Март 2016


forumi-bilten-4-mk

Билтен | Септември 2015


bilten-septemvri-2015-mk-1

Билтен | Февруари 2015


Forumi vo zaednicata Mart 2015 MKD
мкдтур
„Форуми во заедницата“ е програма на Швајцарската агенција за развој и соработкa имплементирана од Единицата за координација на форумите fioom